La Malvasía, un raffinato hotel in un’oasi, Coto de Doñana a Huelva

La Malvasía, the exquisite four-star hotel in an unrepeatable natural setting. La Malvasía, un rffinato hotel a quattro stelle in un ambiente naturale da sogno.
Redazione

Spending this Christmas season in such a special enclave as the Coto de Doñana in Huelva, Spain, enjoying the exquisiteness and exclusivity of a stunning four-star hotel has its own name: La Malvasía. This establishment, which completes the triangle of luxury designed by the Kaizen Hotels group (with the 5 Star Casa Palacio María Luisa in Jerez, and the 5 Star Gran Lujo Casa Palacio Don Ramón in Seville), stands out in the natural enclave of the Coto de Doñana in the city, scrupulously respecting the architecture and landscape of the surroundings.

Trascorrere il periodo natalizio in un’oasi speciale come il Coto de Doñana a Huelva, in Spagna, è sentirsi come immersi  nell’esclusività di uno splendido hotel a quattro stelle: La Malvasía. Questa struttura, completa il triangolo del lusso disegnato dal gruppo Kaizen Hotels (con il 5 Stelle Casa Palacio María Luisa a Jerez e il 5 Stelle Gran Lujo Casa Palacio Don Ramón a Siviglia) e spicca nell’ambiente naturale del Coto de Doñana rispettando scrupolosamente l’architettura e il paesaggio dei dintorni.

35 elegant rustic-style rooms, in authentic restored “rocieras” houses, which conserve their essence and respond to the philosophy of Kaizen Hotels, which is none other than the recovery of Andalusian heritage in destinations of great beauty. La Malvasía I and II are brimming with elegance and authenticity, while integrating the latest technology in their rooms, such as aerothermics or closed water recovery circuits to preserve the environment, without renouncing the most exquisite luxury. The commitment to sustainability has its maximum expression in La Malvasía, where attention to detail is undoubtedly its greatest value.

35 eleganti camere in stile rustico, in autentiche case “rocieras” restaurate, che conservano la loro essenza e rispondono alla filosofia di Kaizen Hotels: il recupero del patrimonio andaluso in destinazioni di grande bellezza. La Malvasía I e II sono traboccanti di eleganza e autenticità e integrano nelle loro camere le ultime tecnologie, come l’aerotermia o i circuiti chiusi di recupero dell’acqua per preservare l’ambiente, senza rinunciare al lusso. L’impegno per la sostenibilità ha la sua massima espressione a La Malvasía, dove la cura dei dettagli è senza dubbio il valore aggiunto.

The rooms of this emblematic hotel are built around the typical Andalusian patios, with the whispering sound of the water of its fountains that contribute to recreate a cosy atmosphere in a unique and unrepeatable environment.  Wooden beams for the ceilings, high-end fabrics for the bedding, all wrapped up in an exquisite contemporary decoration by the prestigious interior designer Alejandra Pombo, guarantee the highest comfort for the guest. And of course, the impressive views of the sands and marshes of Doñana, thanks to the large windows of its rooms that are authentic viewpoints for the privileged guests who have the opportunity to contemplate a unique ecosystem, a European Biosphere Reserve.

Le camere di questo emblematico hotel sono costruite attorno ai tipici cortili andalusi, con il suono sussurrante delle sue fontane che contribuiscono a ricreare un’atmosfera accogliente in un ambiente unico e irripetibile. Travi in legno per i soffitti, tessuti di alta gamma per la biancheria da letto, il tutto avvolto in una decorazione contemporanea della prestigiosa designer d’interni Alejandra Pombo. Senza dimenticare le viste impressionanti sulle sabbie e sulle paludi di Doñana, grazie alle ampie finestre delle camere che offrono agli ospiti l’opportunità di contemplare un ecosistema unico, una Riserva della Biosfera europea.

The icing on the cake is its restaurant, LaBoca, a real delight for the most demanding palates, open to both guests and the general public. Its cuisine is a mixture of flavours, aromas and sensations embodied in a menu designed with care by Tony Moreno, to present the best of Mediterranean and Spanish cuisine, prepared with the best local products. A real treat for the senses that complements the privilege of those who are looking to experience the kind of Christmas celebrations that leave their mark.

Ciliegina sulla torta è il suo ristorante, LaBoca, una vera delizia per i palati più esigenti, aperto sia agli ospiti che al grande pubblico. La sua cucina è una miscela di sapori, aromi e sensazioni racchiusi in un menu ideato con cura da Tony Moreno, per presentare il meglio della cucina mediterranea e spagnola, preparata con i migliori prodotti locali. Una vera delizia per i sensi che completa il privilegio di coloro che desiderano vivere un tipo di celebrazioni natalizie che lasciano il segno.

La Malvasía
C. Sanlúcar, 38, 21750 El Rocío, Huelva, Spagna
Telefono: +34 959 44 27 13
Foto e Info: https://www.hotellamalvasia.com/

 

  Redazione
(22/12/2023)

 

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